Pronssia matkaan Piispalasta

Erinomaisen hyvän lauantaipäivän Piispalassa Kuopion Palloseuran kutsuturnauksessa pelannut SJK-junioreiden C15 joukkue sai tuliaisikseen pronssimitalit päätettyään turnauksen voittoon joukkueen kaadettua isäntäseura KuPS:n. Pronssiottelussa numerot olivat SJK-junioreille 2-0.

Sunnuntai alkoi kuitenkin niukalla semifinaalitappiolla Kokkolan Pallo-Veikoille lukemin 1-0.

– Siinä ottelussa oltiin kyllä selkeästi fysiikassa jäljessä KPV:a. Se puoli me kyllä saadaan jatkossa kuntoon. Pelillisesti ottelu oli tasaista vääntöä. Kaksinkamppailuissa ja juoksuvoimassa KPV oli nyt vain vahvempi, antoi joukkueen valmentaja Esa Haanpää avoimesti tunnustusta vastustajalle.

Pronssiottelussa vastaan settui jo lauantaina kohdattu Kuopion Palloseura, jonka kanssa pisteet siis jaettiin ensimmäisessä kohtaamisessa.

Nyt voitto irtosi numeroin 2-0 Mikael Uusi-Hakalan maalattua Antti Takalan syötöstä ensimmäisen osuman ja Topi Lappalaisen viimeisteltyä Mikaelin syötöstä toisen maalin.

– Tässä matsissa pelin hallinta oli meillä koko ajan. On pakko antaa pojille isot kehut hyvästä tekemisestä koko turnauksen aikana. Matkassa oltiin aika kapealla ryhmällä, joten pelaajat joutuivat urakoimaan aika paljon. Onneksi ei kenellekään tullut isompia loukkaantumisia. Pikkukolhujahan nyt tulkee aina, tyytyväinen Haanpää myhäili.

– Eteenpäin on menty paljon. Pelaaminen on selkeästi kehittynyt. Toki meillä on vielä paljon tekemistä. Uskon, että pojat huomasivat tällä reissulla niitä omia puutteitaan ja niistä jo keskusteltiinkin joukkueen kanssa. Uskon vahvasti, että treenaamalla ne saadaan kyllä kuntoon. Halua ja sitoutumista porukasta löytyy tarpeeksi, lisäsi "Eski".