Provinssi-talkoot jo näköpiirissä

Provinssi-talkoot C15/04, C14/05, D13/06, D12/07, E11/08 ja E10/09 -ikäluokkien vanhemmille Seinäjoen leirintäalueella lähestyvät!

Provinssirock järjestetään tänä kesänä ke 26. – su 30.6. ja tällöin SJK-juniorit ry tarvitsee perinteisesti em. ikäluokkien pelaajien vanhempien apua Seinäjoen leirintäalueella.

Nyt on aika ilmoittautua provinssin talkoohommiin, tee se välittömästi oman joukkueesi joukkueenjohtajalle! Joukkueenjohtajalla on ikäluokan tavoitelista järjestyksenvalvonta- ja staff-vuoroista, jotka tulee saada täyteen. Tarjolla on järjestyksenvalvonta- ja staff-tehtäviä (=leirintälipun/rannekkeen myyntiä portilla, portti- ja aluevalvontaa, opastusta, parkkialuemyyntiä/valvontaa, ym.). Helppoa ja mukavaa hommaa, joista jokainen selviytyy.

Seura maksaa jokaisesta tehdystä vuorosta joukkueelle seuraavasti: aamuvuoro klo 8-16 korvaus 35€, iltavuoro klo 16-24 korvaus 45€, yövuoro klo 00-08 korvaus 70€. Lisäksi jokainen talkoolainen saa yhden aterian ja kahvituksen vuorossaan. D12/07-ikäluokka vastaa leirintäalueen pullo/tölkkikeräyksestä sekä siivouksesta.

Tämä on erinomainen projekti tehdä rahaa omalle joukkueelle ja samalla turvata koko seuran tulevaisuus. Olethan siis mukana ja ilmoittaudu heti joukkueenjohtajalle ja varaa oma vuorosi. Tavoite on, että jokainen tekee vähintään yhden vuoron lapsensa eteen. Lisätietoja joukkueenjohtajaltasi.