Pruukinranta kaikkien käytössä

Tervehdys kaikki SJK-junioreiden seuratoimijat!

Minut on 2.5. alkaen palkattu SJK-junioreille puolivuotiseen projektiin hoitamaan mm. juniorikuljetuksia, kehittämään leiritoimintaa ja varainhankintaa sekä nostamaan seuran omistaman Kihniön mökin käyttöastetta. 

Näihin liittyen viestissä mukana pari tärkeää nettilinkkiä sekä liitteessä Kihniön Pruukinrannan esite jaettavaksi jokaisessa mahdollisessa yhteydessä, kun kohtaatte maakunnan seurajoukkueita piirisarjapeleissä ja turnauksissa yms. tilanteissa. 

Tarjoamme niin oman seuran kuin maakunnankin junioreille mahdollisuutta kesäleirien viettämiseen erilaisin palvelupaketein. Edullisimmillaan omille junioreille hinta on vain 

3,50 euroa per yöpyjä per vuorokausi, jos ruokahuollon ja kuljetukset hoitaa omatoimisesti. 

Halutessanne järjestämme myös kuljetukset SJK edustuksen bussilla (jos vapaana) hintaan 230 euroa vienti ja 230 euroa paluukyyti. Ihanteellisinta olisi, jos saisimme mökkivaraukset pyörimään siten, että kun edelliset haetaan mökiltä pois niin samassa kyydityksessä tuodaan uudet leiriläiset mökille. Tällöin kuljetuskustannukset joukkueelle puolittuisivat.

Lisäksi voimme halutessanne järjestää leirillenne ruokailut. Nämä pakettihinnat räätälöidään tapauskohtaisesti. 

Alla olevasta nettilinkistä pääsee tarkastelemaan Pruukinrannan varauskalenteria. Valitkaa joukkueellenne sopiva ajankohta ja rakennellaan joukkueellenne mukava kesätapahtuma.

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=qks80ifgp9tmq5cdaodja88c44%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Helsinki

Juniorikuljetuksiin käytämme Härmän Liikenteen ja Seinäjoen Tilausajon autoja ja omaa kuljettajaa. Kun käytämme itse järjestettyä kuljetusta, voimme varmistua siitä, ettemme ainakaan osallistu harmaan talouden kannattamiseen ja tulemme täyttäneeksi tilaajavastuulain määräykset, jonka piiriin seuramme kuuluu kuljetusten hankinta-arvon perusteella.

Joukkueenjohtajille on toimitettu laskentaperusteet kuljetusten kustannuksista. Voitte myös halutessanne pyytää minua laskemaan tarjouksen, mitä suunnittelemanne pelimatkat kustantaisivat kuljetuksen osalta.

Alla olevasta linkistä pääsette tarkastelemaan juniorikuljetusten varauskalenteria, kuinka ikäluokkajoukkueet ovat kuljetuksia varanneet. 

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=ktnqqrsfg2o109sv6p0otqkdp0%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Helsinki

Toivoisin, että olette ajoissa liikkeellä tilatessanne ajoja tai mökkileirejä, jotta pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvällä ennakkosuunnittelulla.

Otan myös mielelläni vastaan kehitysehdotuksia ja ideoita Pruukinrannan käyttöön liittyen, joten olkaapa yhteyksissä.

Esite löytyy täältä.

Ystävällisin yhteistyöterveisin

Sami Heinämäki

SJK Juniorit

Joukkueenjohtaja D12/-05

Puh. 044-3291 061

Email: jojo05sjkjuniorit@gmail.com

Linkki 1Linkki 2