PSL-karsinta huomenna

SJK-junioreiden C15-joukkue matkustaa huomenna lauantaina Pietarsaareen. Tellushallissa vastaan asettuu isäntäjoukkue FF Jaro. Kyseessä on Puolen Suomen Liigan karsintaottelu, jonka voittaja etenee siis suoraan liigaan.

Myös hävinneellä joukkueella on edelleen mahdollisuus, sillä karsinnat jatkuvat Keski-Suomen/Itä-Suomen/Pohjois-Suomen joukkueita vastaan. Karsintoja on parhaassa, tai pikemminkin pahimmassa, tapauksessa vielä jäljellä parikin ottelua.

Matka Jeppikseen on jo tuttua mantraa näille pojille, sillä SJK-junioreiden C15 vieraili vuoden alussa, tarkemmin sanoen 6. tammikuuta, samassa paikassa ottaen mittaa FF Jarosta. Tuolloin vierasjoukkue oli selvästi vahvempi voittaen peräti 6-0. Tuohon tulokseen ei nyt kuitenkaan kannata järin suuresti tuijottaa, sillä vanhoilla meriiteillä ei pitkälle mennä.

Omassa karsintalohkossaan SJK-juniorit kaatoi Kauhavan Kanuunat 8-2, mutta joutui tyytymään 1-1 -tasapeliin Wasa Fotbollsakademin kanssa vieraissa. Joukkue pääsi kuitenkin jatkoon maalierolla, sillä vaasalaiset eivät kotiedustaan huolimatta kyenneet kuin 3-2 -voittoon hyvin sinnitelleestä Kanuunoista.

Todella tiukkaa oli myös Keski-Pohjanmaan karsinnassa, sillä siellä kaikki kolme ottelua päättyivät eri joukkueen voittoon. Ensin FF Jaro kaatoi KPV:n 4-1, sitten KPV kaatoi Toholammin Urheilijat 3-1. Lopuksi TU puolestaan kukisti FF Jaron 4-3, eli myös FF Jaro eteni jatkokarsintaan maalierolla, mutta vain yhden voiton ja yhden tappion kärsineenä.

Ottelu Tellushallissa alkaa lauantaina klo 17.30.