PSL-voitto SJK-junioreille

SJK-juniorit v JJK 2-1 (1-1)12 min 0-1 Matias Sydänmaa28 min 1-1 Mika Salonen43 min 2-1 Nico RajalaSJK-junioreiden yj nappasi monille hiukan yllättäen Puolen Suomen Liigan voiton kaadettuaan viimeisessä ottelussaan Vaasassa Jyväskylän Jalkapalloklubin. Sarja näytti ratkenneen Oulun Luistinseuran eduski jo kauan sitten, mutta mistä lie jouhtui joukkueen hyytyminen kalkkiviivoilla.OLS joutui tyytymään lauantaina tasapeleihin Oulun Työväen Palloilijoiden ja Tornion Pallo-47:n kanssa avaten näin oven raolleen sarjavoittoa ajatellen SJK-junioreille.SJK-juniorit kiitti ja kumarsi, voitti ja pokkasi sarjan kaadettuaan JJK:n tiukan taistelun jälkeen Vaasan Monitoimiviheriöllä. Ottelussa SJK-juniorit joutui nousemaan voittoon takaa-ajoasemasta JJK:n mentyä ottelussa johtoon Matias Sydänmaan osumalla 12. minuutilla.Tasoitus syntyi 28. minuutilla Mika Salosen toimesta ja voittomaali toisen puoliajan alkupuolella Nico Rajalan viimeistelemänä. Voitto tarkoitti muuten myös sitä, että samalla SJK-juniorit pelasi VPS-junioreille sauman. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että VPS-j onnistuu kaatamaan tänään iltapäivän myöhäisemmässä matsissaan JJK:n ja nousemaan heidän yläpuolelleen sarjataulukossa.Sitä ei sitten tiedetä kuin kabineteissa, onko Puolen Syuomen Liigan voitosta jotakin konkreettista hyötyä, niin mystisiä ovat korisijoittelut vuosien saatossa Kai Pahlman SM-lopputurnauksen kohdalla olleet.