Puhtaalla pelillä edelleen

SJK-juniorit v Karhu 3-2 (2-1)07 min 0-1 Viljam Siltaoja25 min 1-1 Kaapo Kangaskokko27 min 2-1 Elari Hautamäki48 min 3-1 Kaapo Kangaskokko65 min 3-2 Jonne LeppinenSJK-junioreiden nollanelosten kulta sai tehdä ihan täyden iltapuhteen Suomen Palloliiton Vaasan Piirin C14-ikäluokan Ykköäsen matsissaan Linnanpuistossa Kauhajoen Karhua vastaan.Vieraiden isokokoinen ja fyysinen joukkue tarjosi todella kovan vastuksen, vaikka pelasi lähes koko toisen puoliajan vajaalla Tuomas Rahkolan katseltua punaista korttia hänen kaadettuaan SJK-junioreiden pelaajan alimpana pelaajana ja maalin oltua jo tyhjänä edessä.Vierata menivät ottelussa Viljam Siltaojan osumalla johtoon, mutta Kaapo Kangaskokko ja Elari Hautamäki käänsivät taukojohon kotijoukkueelle.Toisela puoliajalla kotijoukkueen onnistui mennä jo 3-1 -johtoon Kangaskokon toisella maalilla, mutta vieraat tulivat väkevästi alivoimasta huolimatta ja kavensivatkin Jonne Leppisen maalilla.Kotijoukkueen johto piti kuitenkin loppuun saakka ja näin joukkue jatkaa edelleen neljän matsin jälkeen sarjassa puhtaalla pelillä piikkipaikalla.