Puolen Suomen Liigasta puolet voittoja

Puolen Suomen Liiga päättyi SJK-j osalta Oulun Luistinseuran järjestämään turnaukseen lauantaina 4.10.

Avauspelissä OLS hallitsi ensimmäistä jaksoa johtaen tauolla 0-2. SJK-j yj käänsi tapahtumien kulun täysin toisella jaksolla ja kolme hienoa maalia viimeisellä kympillä takasivat riemukkaan 3-2 voiton. Valmistautuminen toiseen peliin tehtiin parhaan mukaan, mutta vahvaa syyskautta pelaava Santa Claus latoi lopulta tylyt 6-1 numerot taululle. Tulokseen vaikutti myös loukkaantumiset.

”Nollanollien” yhteisjoukkueessa pelasi syyskierroksella SJK-junioreiden rinnalla Kauhajoen Karhun poikia. Sarjakauden aikana pelattiin karsinnat huomioiden 24 virallista peliä, joista kertyi 12 voittoa ja 12 tappiota. Syksyllä SJK-j yj onnistui voittamaan mm. kevätkierroksen pohjoisen Suomen kärkikaksikon (VIFK ja OLS), mutta kärsi vastaavasti maalin tappiot kahdelle taulukossa alapuolelle jäävälle joukkueelle. Sijoitukseksi tullee seitsemäs, jota voidaan pitää hyvänä suorituksena huomioiden yhteisharjoitusten vähyys. SJK-j C14 on muodostanut harjoitusryhmän yhdessä oman seuran C15 ”ysiysien” kanssa.