Rampa TP joutui nöyrtymään

Rampa TP joutui nöyrtymään 26.07. FC Ilves – TP-Seinäjoki 2-1 (1-1)01 min 1-0 Juha-Matti Saarinen35 min 1-1 Mikael Muurimäki49 min 2-1 Juha-Matti SaarinenTP-Seinäjoen vierailu Tammelan stadionille Tampereelle FC Ilveksen vieraaksi meni kaikkea muuta kuin hyvin. Vieraspainajainen jatkuu, vaikka peli olikin hieman parempaa kuin keskiviikon nöyryyttävässä kotitappiossa KPV-j:lle.Kotijoukkue piti kaikki pisteet tekemällä maalin molempien jaksojen alussa, vaikka oli TP-Seinäjoellakin mahdollisuutensa.Heti ottelun ensimmäisellä minuutilla tulitti Juha-Matti Saarinen lähes 40 metristä pallon maaliin vieden kotijoukkueen johtoon.Ensimmäinen puolituntinen olikin tupsukorvien hallintaa, mutta sen jälkeen myös TP-Seinäjoki pääsi juoneen mukaan.Ensimmäisen täyden ottelunsa edustusjoukkueessa pelannut Mikael Muurimäki kiitti luottamuksesta ja karkasi 35 minuutin kohdalla pahantekoon. Muurimäki ajoi röyhkeästi kohti maalia, vaikka paidassa roikuttiin ja pujotti pelivälineen maalivahdin jalkojen välistä sisään tasoittaen ottelun.Toisella jaksolla TP torkahti taas. Kulmurin jälkeen ensimmäisen maalin tehnyt Juha-Matti Saarinen pääsi rokottamaan TP-Seinäjokea uudelleen laukoen pallon verkkoon. Tuo maali jäi samalla ottelun voittomaaliksi.TP-Seinäjoen loukkaantumissuma vaikuttaa pahalta. Nyt olivat sivussa Arto Jalasvaara, Tuomo Nuojua, Mika Kallio, Pasi Oksanen, Steve Melton ja Petri Kujanpää. Melton tosin oli pelikiellossa ja Pasi Oksanen kuumeessa, joten kaksikko on todennäköisesti mukana jo seuraavassa pelissä. Myös Tuomo Nuojua toipunee seuraavaan otteluun. Vesa Kiljunen pystyi aloittamaan ottelun, mutta loukkaantui uudelleen.