Rauhala hattutemppuili Areenassa

Rauhala hattutemppuili Areenassa Timo Rauhala on tunnettu armoitettuna työmyyränä, mutta loppiaisena laituri oli liekeissä myös maalintekijänä. Rauhalan maalien siivittämänä TP-Seinäjoen Akatemia kaatoi OLS Akatemian selvin numeroin 5-0 (3-0)."Peli pysyi hyvin kuosissa ja pojat jaksoivat vääntää, vaikka ottelu oli jo toinen 48 tunnin sisällä. Sitä toteutettiin kentällä, mitä kopissa sovittiin", TP-Akatemian valmentaja Asko Ristimäki oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja esitykseen.OLS oli ottelun alkuhetkiä lukuunottamatta suurimman osan aikaa vastaanottavana osapuolena. 1-0 syntyi Rauhalan ohitettua pakin ja nostettua pallon vastustajan maalivahdin yli Juho Pajulan esityöstä. Rauhalan ja kotijoukkueen toinen merkittiin tilastoihin Tommi Haanpään antaman kulmapotkun jälkitilanteesta. Ennen taukoa TP iski vielä kertaalleen – Tero Mäntylän upea ristipallo tavoitti Anssi Syrjämäen, joka iski 3-0.Toisella puoliajalla Syrjämäki riisti pelivälineen vastustajalta ja vapautti Haanpään läpiajoon. Tarkka sijoitus ja neljäs maali oli tosiasia. Iltapäivän viimeinen osuma lähti jälleen Rauhalan lapikkaasta tarkalla vedolla takanurkkaan Pajulan syötöstä.TP-Akatemia: Mäki, Lampi, Ahola, Mäntylä, Pitkäranta, Syrjämäki, Jääskeläinen, Pajula, Rauhala, Haanpää, Pakkala (vaihdosta: Välimäki, Sariola, Bouroussi, Ala-Lahti, Hiirikoski)