Räväkkää toimintaa

Räväkkää toimintaa TP-Seinäjoki – RoPS 4-1 (2-1)03 min 1-0 Juuso Koskela08 min 2-0 Niko Lehdontie19 min 2-141 min 3-1 Juho Pajula (rp)59 min 4-1 Jarno TakamäkiTP-Seinäjoen B-junnut aloittivat ottelun RoPS:aa vastaan räväkästi. Tilanne oli alle 10 minuutissa oranssipaidoille jo 2-0 Juuso Koskelan ja Niko Lehdontien taottua alkutahdit maaleillaan.Vaikka RoPS sai kavennuksen aikaiseksi vielä ensimmäisellä puoliajalla, meni TP toisella jaksolla menojaan Juho Pajulan ja Jarno Takamäen tehtyä maalin mieheen.Ottelu ei kuitenkaan mennyt aivan murheitta. Saku Koskinen joutui jättämään kentän jo 20. minuutilla loukattuaan polveaan ja vain kahdeksan minuuttia myöhemmin RoPS:n pelaaja ajoi maalivahti Toni Koivusaaren päälle. TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (28. Joonas Kuivalainen), Jesse Jääskeläinen, Vili Rajamäki, Juho Pajula, Lauri Latvala, Jaakko Vähäpesola, Miika Korpela, Saku Koskinen (20. Kalle Taimi), Niko Lehdontie (46. Eero Rantanen), Teemu Penninkangas (31. Jarno Takamäki), Juuso Koskela