Respect-palkinto Saarijärvelle

SJK:n Respect-palkinto Jukka Saarijärvelle SJK-junioreiden puheenjohtaja ja pitkän elämäntyön Seinäjoen jalkapalloilussa tehnyt Jukka Saarijärvi on SJK:n tämänvuotisen Veikkausliigan Respect-palkinnon saaja. Palkinto luovutetaan vappuaattona tiistaina 30.4. klo 19.00 pelattavan SJK – KPV -ottelun yhteydessä, joka on samalla Veikkauslliigan Respect-ottelu.

Jukka Saarijärvi lahjoittaa palkintoon kuuluvan 500 euron lahjoituksen SJK-junioreiden omaan Respect-rahastoon, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastusta. Rahapalkinnon lahjoittaa Veikkausliiga ja Veikkaus Oy.

Jukka Saarijärvi on alun perin pelaaja ja TP-Seinäjoen (nyk. SJK-juniorit) juniorivalmentaja. Hän on ollut ja on TP-Seinäjoen sekä SJK-junioreiden puheenjohtaja ja ollut mukana perustamassa SJK:ta vuonna 2007. Hän oli myös seuran ensimmäinen varapuheenjohtaja. Tänä päivänä hänen vetovastuullaan on SJK-junioreiden SnadiKerho, jossa tarjotaan 3–5-vuotiaille lapsille ensikosketus jalkapalloon leikkien avulla. Siviilityössään Saarijärvi on ollut ennen eläkkeelle jäämistään opettaja ja rehtori. Saarijärvi toimii edelleen mukana SJK:n ottelutapahtumissa esimerkiksi haastattelijana ja hän jatkaa edelleen SJK-junioreiden puheenjohtajana. Lue lisää miehestä alla olevasta haastattelusta.

Aiemmin Veikkauksen lahjoittaman 500 euron rahapalkinnon on saanut erityisliikuntaryhmä SJK-Tiikerit, SJK:n Kökkäfaarit, Hyväntekeväisyysjoukkue Apollo, seura-aktiivi Hannu Latva-Mäenpää ja kannattajaryhmä Klopit. Rahapalkinnon lahjoituskohteita ovat olleet muun muassa SJK-junioreiden vähävaraisten perheiden auttamiseen perustettu Respect-rahasto, ala-asteille ja päiväkoteihin lahjoitetut jalkapallot sekä Sylva ry, joka tekee työtä syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä vuoksi.

Respect-otteluissa on Veikkausliigan Respect-teema läsnä monin tavoin ja pelin alussa molemmat joukkueet nostavat myös yhdessä symbolisesti punaisen kortin rasismille. Respect-palkinnon lahjoittaja Veikkaus Oy on mukana vappuaaton SJK – KPV -ottelutapahtumassa myös vahvasti ja Respect-otteluun saa 100 ensimmäistä Veikkaus-kortin omistajaa kaksi lippua yhden hinnalla.Tarjous on voimassa ainoastaan Veikkauksen verkkosivujen kautta.

Normaalit ennakkoliput SJK – KPV -otteluun SJK:n verkkokaupasta ja SJK Shopista. Respect-palkinto luovutetaan ennen ottelun alkua ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.00.

Lue Jukka Saarijärven elämäntarinaa hänen itsensä kertomana, SJK:n nettisivujen haastattelusta:

http://www.sjk.fi/w/sjk-n-respect-palkinto-jukka-saarijarvelle

Linkki 1Linkki 2Linkki 3