Respect-rahasto auttaa

SJK-junioreiden perustama Respect-rahasto on tullut tarpeeseen, sillä jo ensimmäisenä vuotena rahastosta on tuettu seuran vähävaraisten perheiden lasten jalkapalloharrastusta tuhansilla euroilla.

Vaikka SJK-juniorit kasvaa ja kehittyy vauhdilla, missään vaiheessa seuran missioihin kuuluva ajatus siitä, että kaikilla on oltava mahdollisuus harrastaa, ei ole kadonnut. Se on edelleen kristallnkirkkaana olemassa.

Seura heittää nyt pallon myös tukijoilleen. Jokainen halukas voi tukea SJK-junioreiden Respect-rahastoa haluamallaan summalla ja näin olla mukana tukemassa ja kerryttämässä jaettavaa pottia. Tässä on myös oiva mahdollisuus yrityksille osallistua junioritoiminnan tukemiseen. On tärkeää, että joka vuosi saamme uusia lahjoituksia rahastoon.

SJK-junioreiden Respect-rahaston tilinumero on FI34 5419 0120 1629 57

Tänä vuonna mm. seuraavat yritykset ja yhteisöt ovat tukeneet Respect-rahastoa: Hyväntekeväisyysseura Apollo, SJK-naiskatsomo, Wall-Yhtiöt, Kotijoukkue, Fincap, Eepee, Peab, Rinta-Joupin Autoliike, LähiTapiola, Froneri, Palloliitto. Isot kiitokset kaikille tukijoille.

Luonnollisesti seura toivoo, että myös vuonna 2019 kaikki ovat yhdessä tukemassa vähävaraisten perheiden ja heidän lapsiensa harrastusmahdollisuuksia.

Lisäksi kaikki seuran kannattajajäsenmaksut on siirretty rahastoon.

Lisätietoja löytyy seuran Respect-sivulta.