RoPS lisäsi TP:n tuskaa

RoPS lisäsi TP:n tuskaa RoPS – TP-Seinäjoki 3-1 (1-0)26 min 1-0 Matias Turpeinen49 min 2-0 Mika Gröhn64 min 2-1 Janne Järvinen89 min 3-1 Mika HänninenTP-Seinäjoen säilymismahdollisuudet Ykkösessä ovat enää hyvin teoreettiset Rovaniemellä kärsityn tappion jälkeen. Oranssipaitojen onneksi FC Korsholm jäi lopulta tasapeliin Närpiössä, joten putoaminen ei vielä ratkennut."Ihan kelpo esitys, mutta taas pari helppoa virhettä, joista vastustaja rankaisi ja pisti pallon pussiin. Saappaat jalassa kaaduttiin", valmentaja Jari Kujala tiivisti keskiviikon ottelun.TP:llä oli hyvä ote ensimmäiset 20 minuuttia. Jyri Hietaharju ja Janne Järvinen pääsivät maalipaikkoihin, mutta kotijoukkueen verkko ei heilunut. Muutenkin oranssipaidoilla oli alussa hyviä vetopaikkoja.Kokonaisuutena RoPS kuitenkin hallitsi tapahtumia ja Matias Turpeinen tekikin 1-0 etutolpalta Mika Gröhnin syötöstä ja Gröhn itse lisäsi pian tauon jälkeen 2-0:aan, kun TP:n puolustus ei saanut siivottua palloa maalinedustalta.Vieraiden kavennus syntyi erikoistilanteesta. Matti Lampi lähetti laidasta kovan matalan vapaapotkun, jonka maalitykki Janne Järvinen ohjasi luukulta tolpan kautta sisään. Kavennuksesta piristynyt TP nosti miehiä ylös, mikä kostautui loppuhetkillä, kun vaihdosta tullut Mika Hänninen pääsi viimeistelemään vastahyökkäyksestä Zeddy Sailetin toimiessa tilanteen alullepanijana.