Ruotsalainen iski hattutempun

Ruotsalainen iski hattutempun TP-Seinäjoen edustusjoukkue avasi harjoitusotteluiden kautensa mainiosti Tampereella, tuloksena hieno 2-4 (2-2) -vierasvoitto TPV:stä.Jari Ruotsalaisen ensiesiintyminen TP:n paidassa oli suorastaan erinomainen, sillä mies iski kolme osumaa, joista kaksi minuutin sisään toisella puoliajalla. Laitalinkkinä pelannut Mikael Muurimäki säesti maalilla ja oli järjestelemässä paria Ruotsalaisen osumaa.TP-Seinäjoki testasi lauantain ottelussa EuPassa viime kaudella pelannutta laitapuolustaja Markus Halmetta. Samoin TP:n kanssa sopimuksesta neuvotteleva Lasse Männikkö tuli toisella jaksolla vaihdosta kentälle. Marko Huttu ja Tiitus Lehtinen olivat kuumeisina sivussa.TP-Seinäjoki: Rahnasto, Oksanen, Niemi, Nuojua, Tuomisto, Pekkanen, Ylinen, Lampinen, Muurimäki, Ruotsalainen, Kivimäki (vaihdosta: Ulvila, Männikkö, Halme, Leppänen)