Santerille maali

Suomen U16 ikäluokan pojat, eli 2004 syntyneet kohtasivat viikon toisessa maaottelussaan Pohjois-Irlannin Eerikkilän Urheiluopistolla. Ensimmäisessä pelissä joukkueet päätyivät 1-1 -tasapeliin, mutta nyt vieraat olivat parempia numeroin 3-2 (1-0).

SJK-junioreiden Santeri Kotila vastasi Suomen tasoitusmaalista heti puoliajan jälkeen tehtyään 1-1 -osuman. Se ei kuitenkaan lopulta riittänyt, vaan Pohjois-Irlannin avausmaalin viimeistellyt Matthew Carson teki numeroiksi 2-1 65. minuutilla. Suomi tuli vielä Altti Hellemaan rankkarilla tasoihin, mutta ottelun viimeisellä minuutilla Elliott Wood iski voittomaalin.

Santeri Kotila sai tililleen täydet minuutit. Tiistaina tasapeliottelussa pilkunkin torjunut SJK-junioreiden maalivahti Saku Kankaanpää oli nyt huilivuorossa.