Saranpää ratkaisi Raumalla

Saranpää ratkaisi Raumalla TP-Seinäjoki nousi vaisun avausjakson jälkeen 0-1 (0-0) -vierasvoittoon Rauman Pallo-Iiroja vastaan. Jyrki Saranpää pääsi Matti Lammen antaman kulmapotkun jälkimainingeissa siirtämään pallon verkkoon Petri Niemenkin oltua tilanteessa hyvin mukana."Ensimmäinen puoliaika oltiin aika kuutamolla, mutta toisella päästiin lähemmäs omaa tasoa. Pelialusta ja olosuhteet olivat kyllä loistavat", TP:n valmentaja Jari Kujala kehui uutta ns. kolmannen sukupolven tekonurmea, jolla ottelu pelattiin.Kotijoukkueella oli avausjaksolla hyviä tilanteita, mutta Kimmo Ristimäki piti maalillaan oranssipaitoja pystyssä. Toisella puoliajalla TP:n esitys parani huomattavasti eikä Pallo-Iiroilla enää sen jälkeen ollut maalintekopaikkoja.