Sarjakärjen luo kyläilemään

SJK-junioreiden Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:ssä pelaava joukkue matkustaa Lapualle keskiviikkona kohtaamaan sarjaa johtavan Lapuan Virkiän. Kyseessä on sarjan kärkimatseihin kuuluva ottelu.

Kun tällä kaudella sarjalla on mittaa vain vaivaiset 11 ottelua on jokaisella kamppailulla todella suuri merkitys. Tähän mennessä Virkiä on raapinut kasaan täydet pisteet pelaamistaan kolmesta kamppailusta. SJK-juniorit on sarjassa kolmantena kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Kaksikon väliin mahtuu vielä neljä ottelua pelannut Kungliga Wasa, joka on toki yhdeksässä pisteessä Virkiän tavoin, mutta tilillä on jo hiukan yllättäen yksi tappio.

Jos SJK-juniorit menettää pisteitä tässä ottelussa vaikeutuu sarjavoiton tavoittelu olennaisesti. Mikäli taas voitto lähtee mukaan, tarkoittaa se sitä, että sarjan kärki tiivistyy merkittävästi.

Virkiä on pelaamissaan otteluissa pommittanut maaleja ihan järjettömään tahtiin. Viimeksi kaatui vieraissa juuri sarjakakkonen Kungliga Wasa 5-2 ja sitä ennen reissumatsissa VPS J 5-1. Kauden avauksessaan Virkiä voitti paikallisvastustaja Ponnistuksen 5-0.

SJK-juniorit aloitti kauden 1-1 -tasapelillä ABC/Strömsötä vastaan kaataen sen jälkeen kotikentällään IF Hoppetin 8-1 ja VPS J:n 3-0.

Sarjan tehokkaimpiin kuuluvat maalitykit ovat ottelussa myös vastakkain. Virkiän pommikone Antti Julin on osunut kolmessa ottelussa yhdeksän kertaa ja SJK-junioreiden Tommi Haanpää kuudesti. Heidän välissään tilastoissa on Kungliga Wasan Kåre Björkstrand kahdeksalla maalillaan.

Viime kaudella vastaava kohtaaminen päättyi muuten Virkiän 4-2 -voittoon.

Ottelu alkaa Lapuan Keskuskentällä klo 19.00. Tervemenoa kannustamaan joukkueita!