Sarjakärki kyykkyyn

IK – SJK-juniorit 2-5 (1-2)26 min 0-1 Joel Hyytinen34 min 1-1 Petri Haaparanta42 min 1-2 Aatu Metsä-Ketelä60 min 2-2 Petri Haaparanta68 min 2-3 Aatu Metsä-Ketelä69 min 2-4 Joona Lindgren92 min 2-5 Arttu KeskinenSJK-juniorit nousi Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen ykköseksi kaadettuaan sarjaa johtaneen Ilmajoen Kisailijat lauantaina Honkalanmäen kentällä selvin numeroin. Piikkipaikka on SJK-junioreilla toki vain maalierolla, sillä IK on tasapisteissä ja ABC/Strömsö voi nousta 13 pinnaan voittamalla rästimatsinsa.10 pisteeseen voivat kavuta myös ABC ja IF Hoppet, joilla kummallakin on pelattuna neljä ottelua ja taulukossa seitsemän pistettä.Peli oli numeroita tiukempi sillä vielä reilun tunnin pelin jälkeen oltiin tasalukemissa. Kotijoukkueen selkäranka napsahti kuitenkin minuutin sisään Aatu Metsä-Ketelän ja Joona Lindgrenin isketty osumat, jotka veivät vierasjoukkueen kahden maalin karkumatkalle.Tälläkin erää SJK-juniorit oli matkassa nuorella ryhmällä. Suurimmalla osalla pelimiehistä ei ole vielä asiaa minkäänlaisiin soittoruokaloihin, mutta onneksi peli sentään kulkee.Läpi kamppailun vierasjoukkue oli hallitsevampi mitä tulee maaleihin. Ottelun avausosuman teki Joel Hyytinen pelin 26. minuutilla, mutta sarjan maalipörssiä dominoiva Petri Haaparanta tasoitti ottelun 34. minuutilla. Vieraat menivät kuitenkin taukojohtoon Aatu Metsä-Ketelän maalilla.Haaparanta puolestaan tasoitti uudelleen tasan tunnin pelin jälkeen. Sitkeä kaveri ja ilmiömäinen viimeistelijä, sillä tähän mennessä mie son viimeistellyt viidessä kamppailussa 13 maalia. Todella jäätävää jälkeä, ouhuttiin nyt sitten ihan mistä sarjatasosta hyvänsä.Tuon osuman jälkeen vieraat siis iskivät kahdesti minuutin sisään. Ensin Aatu Metsä-Ketelä teki iltapäivän toiseen maalinsa ja saman tien asialla oli Joona Lindgren vieden vieraat kahden maalin johtoon. Lopullinen sinetti saatiin vasta kun erotuomari Saku Peltosen antamaa lisäaikaa oli pelattu pari minuuttia. Arttu Keskinen viimeisteli kauden avausmaalinsa ja näin loppunumeroiksi saatiin 5-2 SJK-junioreille.Seuraavan kerran SJK-junioreiden nuoriso on tulessa 30. toukokuuta, jolloin vieraaksi saapuu Helsingbystä IF Hoppet. Tuo ottelu pelataan Raviradan nurmella klo 18.00.