SeiTU tasasi Virkiän kanssa

SeiTU tasasi Virkiän kanssa SeiTU pelasi sunnuntaina kenraaliharjoituksessaan tasan 2-2 (2-0) Virkiän kanssa. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli täysin SeiTU:n hallintaa ja peli oli hyvin paketissa. Lukemat olisivat voineet olla paljon suuremmat paremmalla viimeistelytaidolla. Kamppailun ensimmäinen maali syntyi Niklas Leppäsen lapikkaasta, tilannetta edelsi Jarkko Mäki-Maunuksen tolppalaukaus. SeiTU:n toisen ja samalla 2-0 -maalin viimeisteli Sakari Linden Juha Etelä-Ahon esityöstä. Toisen puoliajan peli hieman hajosi ja ote "herpaantui" osin moniin vaihtoihin ja tempon laskemiseen. Virkiä pääsi lopussa tekemään pari maalia puolustuksen suosiollisella avustuksella, eikä ollut kaukana Johtomaalikaan. Maalissa pelannut Kimmo Ristimäki oli kuitenkin hereillä. Toki myös SeiTU olisi saattanut ratkaista pelin edukseen, sillä Etelä-Aho oli läpijuoksussa mutta Virkiän veskari Raine Kattelus venyi torjuntaan. Omat paikkansa oli myös Timo Rasinmäellä ja Mikko Ylihärsilällä, mutta maalit jäivät puuttumaan. Törnävän komeakuntoisella kentällä esiintyneestä kotijoukkueesta kannattaa mainita myös keskikentällä peliä järjestelleen Ville Ylisen muutamat hyvät avaussyötöt. Kokonaisuutena peli oli lupauksia antava ja kelpo suoritus vaikka jäätiinkin tasapeliin. SeiTU:n kokoonpano: Ristimäki, Vattulainen, Niemi, Julmala, Rauhala Tuomas, Rasinmäki, Ylinen, Leppänen, Etelä-Aho, Mäki-Maunus, Linden, Salimäki, Valli, Ylihärsilä, Näsi, Wikberg, Helinko