Sekajoukkue pyöritti Sisua

Sekajoukkue pyöritti Sisua Sisu – TP-Seinäjoki 1-3 (1-2)TP:n maalit: Tommi Haanpää 2, Sami El-BashTodella sekalaisella seurakunnalla pelannut TP-Seinäjoki kaatoi keskiviikon harjoituskohtaamisessa Sisun.Hiihtolomaviikon sirkusottelussa oranssipaitojen maalia vartioi IK:n Jarmo Rahnasto, Tero Mäntylän toppariparina hääri edustusjoukkueen valmentaja Thomas Dunne ja lopussa vielä B-junnukoutsi Esa Haanpää nähtiin pelaajana kentällä. Muilta osin pelaajisto sentään oli TP:n A- ja B-junioreita.Sami El-Bash puski TP:n avausjaksolla johtoon Ilkka Jaatisen kulmurista. Sisun tasoituksen jälkeen Tommi Haanpää vei vieraat taukojohtoon laukomalla läpiajosta tarkasti takanurkkaan, kylmäpäinen maalintekijän viimeistely. Sama mies varmisti TP:n voiton toisen puoliajan osumallaan. Lisämaaleihinkin oli ottelussa reippaasti paikkoja.TP-Seinäjoki: Jarmo Rahnasto, Jaakko Lampi, Thomas Dunne, Tero Mäntylä, Juho Pajula, Karri Hiirikoski, Jyri Reinilä, Sami El-Bash, Juha Kangasluoma, Olli Rintamäki, Ilkka Jaatinen (vaihdosta: Miika Korpela, Joni Onnela, Tommi Haanpää, Esa Haanpää)