Seuraava etappi Tampere

B-junioreiden SM-sarja jatkuu SJK-junioreiden osalta sunnuntaina vierailulla Tampereelle. Vastaan asettuu jo SM-karsintasarjassa tutuksi tullut paikallinen tupsukorvaryhmä, eli Ilves.

SM-karsintasarjassa joukkueet kohtasivat Wallsport Areenassa ja silloin Emil Pannulan maali riitti kuin riittikin 1-0 -voittoon. 

– Jälleen on tiukka matsi edessä. Karsinnassa peli oli Ilvestä vastaan todella vauhdikas ja tiukka, sanoo joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju ennen huomista kamppailua.

– Se vaatii taas äärimmäisen kovaa duunia koko jengiltä, jos meinataan jotain saada mukaan Tampereelta, Hietaharju lisää ja on varmasti aivan oikeassa, vaikka tamperelaiset kahden pelaamansa ottelun jälkeen ovatkin vielä nollakerhossa ja SM-sarjan tyvessä.

SJK-juniorit puolestaan on aloittanut kautensa SM-sarjassa erinomaisesti kaadettuaan ensin VPS-juniorit ja sen jälkeen vieraskentällä sarjan suurimman suosikin, Käpylän Pallon. Ilves puolestaan hävisi avausottelunsa nyt sarjaa johtavalla Pallokerho Keski-Uusimaalle vieraissa tylysti 3-0. Ensimmäisessä kotiottelussa puolestaan KuPS haki pisteet mukaansa numeroin 3-2.

– Ollaan onnistuttu kahdessa ensimmäisessä pelissä nimenomaan joukkueena ja tuollaisen tekemisen täytyy jatkua niin meillä on hyvät mahdollisuudet, Hietaharju jatkaa ja osuu aivan nappiin. Koko joukkue pelasi Talin hallissa erittäin vahvasti ja puolusti joukkueena todella nöyrästi ansaiten voittonsa.

– Treeniviikko on sujunut mukavasti ja olemme pystyneet käymään muutamia asioita läpi huomista silmällä pitäen. Toivottavasti onnistumme omassa pelissämme ja saamme ehjän kokonaisuuden, Hietaharju lisää.

– Terveystilanne joukkueessa on hyvä. Lähes kaikki ovat terveinä ja pelituntuma sekä vireystila joukkueessa on hyvä, kiittelee "Jylppy" ryhmäänsä.

Ottelu alkaa klo 13.00 Vuoreksen tekonurmella.