Seuratoiminnan tason arviointia

Torstai toi jälleen kerran, itse asiassa neljännen sellaisen, Suomen Palloliiton seuratoiminnoista ja seurojen tasoluokituksista huolehtivan Henri Alhon pitämään tilaisuuden, jossa käytiin läpi SJK-junioreiden nousemista seuratoiminnassa nelostasolle.

SJK-juniorithan oli vuosi sitten jo nelostason seura, mutta Palloliiton muutettua radikaalisti urheilupuolen arviointejaan käytännössä kaikki seurat pudotettiin 1-2 tasoa alemmaksi tämän toimenpiteen myötä.

Tällä hetkellä Suomessa ei siis ole nelostason seuroja, vaan koko seurakenttää käydään parhaillaan läpi tämän asian tiimoilta ja SJK-junioreissa ollaan positiivisen odottavalla kannalla nyt läpikäydyn urheilutoiminnan osalta. Muut toiminnat seurassa ovatkin jo asian vaatimalla tasolla.

Henri Alhon lisäksi paikalla oli väkeä myös Suomen Palloliiton Vaasan Piiristä piirijohtaja Jukka Rautakorven muodossa, sekä Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiristä Ali Kangas-Hynnilä. Myöslisäksi Palloliiton Jyväskylän aluevalmennuskeskuksen henkilökuntaa oli läsnä Henri Lehdon ja Niklas Virtasen muodossa.

Koska kyse on suuremmasta kokonaisuudesta läsnä olivat myös SJK Oy:n puolelta toimitusjohtaja Teemu Virtanen ja Sports manager Christoffer Kloo.