SJK C14 turnausvoittoon!

SJK C14-junnut avasivat kauden komeasti turnausvoitolla. Hyvätasoisen ja hyvin järjestetyn Wallsport-turnauksen loppuottelussa kaatui FC Honka Espoosta jalkapallolukemin 1-0. Viikonloppuna 29.-30.11. pelattu turnaus oli kaikkiaan kypsä esitys joukkueelta kauden tässä vaiheessa. Eteenpäin on menty laajalla rintamalla!

Turnauksen kahdessa lohkossa pelasivat FC Espoo, Pallo-Iirot Raumalta, NJS Nurmijärveltä, SJK-juniorit sekä FC Honka, VPS Vaasasta, FC Jazz Porista ja OrPa Oulusta. SJK-junnut aloittivat turnauksen 4-1 voitolla pelissä jossa vastassa oli Pallo-Iirot. Ottelu oli tasapainoinen esitys koko joukkueelta, hyvää tekemistä puolustus- ja hyökkäyssuuntaan.

Päivän toisessa kamppailussa vastassa oli NJS. Peli oli aavistuksen sekavan oloista ja ajoittain oltiin helisemässä NJS:n rynnistyksessä. Hyvä alun 2-0 johto vaihtui hetkessä 2-2 tilanteeksi, mutta lopussa SJK sai taas juonenpäästä kiinni ja viimeisteli tarvittavan 3-2 osuman.

Sunnuntain ensimmäisessä kohtaamisessa vastaan asettui FC Espoo joka oli myös voittanut aiemmat ottelunsa turnauksessa, johtaen kuitenkin lohkoa paremman maalieron turvin. Peli oli SJK-junnuilta hyvää ja tasapainoista tekemistä josta ansaittu 4-0 voitto. Lauri Polari vastasi ottelun maaleista.

Finaalissa vastaan asettui siis FC Honka joka oli voittanut oman lohkonsa. Ottelu oli tasainen ja tarkkaa puolustuspeliä kummaltakin joukkueelta. Pääasiassa kamppailua käytiin keskialueella ja todellisia maalintekoyrityksiä oli harvakseltaan. SJK-juniorit kuitenkin väläyttelivät osaamistaan hyvillä laitanousuilla joista saatiinkin vaarallisia tilanteita aikaan vastustajan maalille. Ottelun ratkaisumaalin ampui laadukkaalla laukauksella Miika Ruokamo Niko Uutelan passista. Pronssi-ottelussa FC Espoo kukisti FC Jazzin lukemin 3-1.

Näin siis kauden avausturnauksesta komein pytty kotiin. Turnaus pelattiin SJK:n osalta laajalla pelaajamateriaalilla ja moni poika pääsi näyttämään osaamistaan. Olikin ilahduttava nähdä että joukkueesta löytyy paljon hyviä pelimiehiä jotka pärjäävät myös kovatasoissa otteluissa mukana. Hyvää tekemistä koko joukkueelta, tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti kauden koitoksia!