SJK-junioreille B-junnut

SJK-juniorit tulee ilmoittamaan II divisioonaan oman B-juniorijoukkueen. Seura haluaa tarjota kaikille nuorille pelaajille mahdollisuuden jatkaa jalkapallon parissa ja tässä on yksi esimerkki siitä.

Monet 2004-05 syntyneistä pojista ovat syystä tai toisesta jättäneet pelihommat sikseen. Mahdollisesti halu sitoutua tiiviiseen ja hektiseen tekemiseen on ollut yksi syy. Nyt haluttiin seurassa jo pitkään vaikuttaneen Petri Kangaskokon johdolla tarjota "kevyempi" mahdollisuus jatkaa pelaamista.

– Tarkoitus on, että pojat pysyisivät mukana futiksen parissa ja tällä porukalla treenaillaan pari kertaa viikossa. Ajatus on, että futis on kivaa ja toivotaan, että mahdollisimman moni palaa takaisin joukkuetoimintaan, sanoo loppiaisiltana Wallsport Areenasta löytynyt "Kane".

Videolla "Kane" kertoo hiukan yksityiskohtaisemmin joukkueen ja tekemisen suunnitelmista. Videon voi käydä katselemassa täältä.

Kuvia loppiaisillan treeneistä puolestaan voi käydä tsekkaamassa tästä.

Jos kiinnostaa lähteä mukaan, niin yhteyttä voi ottaa Petri Kangaskokkoon joko maililla petri.kangaskokko (ät) sjk-juniorit.fi tai puhelimitse 044 – 013 0569

Linkki 1Linkki 2