SJK:n podcastissa Tero Mäntylä

Nottajoki EP11 | Tero Mäntylän vuodet ulkomailla ja SJK-satu

Nottajoki-podcastin 11. jaksossa käydään SJK:n kapteenistoon kuuluvan, sekä Seinäjoella kasvaneen Tero Mäntylän kanssa läpi hänen pelivuosiaan maailmalla, Englannissa, Bulgariassa ja Norjassa. Lähinnä puhutaan sopeutumisesta, kielen oppimisesta sekä kannattajakulttuurista.

Haastattelun lisäksi, tänään perjantaina 23.4. vietettävän Kirjan ja Ruusun -päivän kunniaksi, Tero ja juontaja Lari Paski lukevat lapsille itse kirjoitetun SJK sadun.

Sadun lukeminen on samalla osa Seinäjoen kaupungin Lukeva Kunta-hanketta (https://www.seinajoki.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/opetuksen-kehittaminen/perusopetuksen-hankkeet/lukeva-kunta-hanke/), sekä Suomen Palloliiton Lue ja Liiku Huuhkajat lentoon! -hanketta (https://lukuliike.fi/lue-ja-liiku-huuhkajat-lentoon/). SJK:n pelaajat ja valmennus osallistuvat hankkeeseen lukemalla nauhalle perinteisiä satuja lapsille.

Teron ja Larin lukema satu alkaa kohdasta 52:00, joten vanhemmat voivat skipata suoraan satuun ja soittaa sitä lapsille ilta- tai päiväunille mentäessä.

Nottajoki-podcastin jakso kuunneltavissa:

Podbean: https://nottajoki.podbean.com/e/11/

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1Bxenr3ELjtWrYdaM6Sv9G?si=el1VzgEPRRCvPgdQy4itIA

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4