Snadikerho starttaa!

SJK-junioreiden pyörittämä Snadikerho alkaa lauantaina 3.12. klo 14 – 15 vuonna 2013-syntyneille Lintuviidan koululla (sisään K-Halli Kympin puoleisesta nurkasta)  ja sunnuntaina 4.12. klo 18 – 19 vuosina 2012- ja 2011-syntyneille Wallsportissa.

Lintuviitaan mukaan liikunnallinen sisävaatetus puhtaine lenkkareineen, vesipullo ja jos omistaa, niin kolmosnumeron pallo. Wallsportissa pärjää verkkareilla, lenkkareilla tai nappiksilla ja työväline, kolmosnumeron pallo, on hyvä olla mukana kuten vesipullokin.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita mutta jos homma vielä parin, kolmen kerran jälkeen kiinnostaa, tarvitaan Snadin ja huoltajan henkilötiedot. Valmis kaavake löytyy SJK-junioreiden nettisivuilta INFO-otsikon alta. Kaikkiin ikäluokkiin tarvitaan vielä lisää ohjaajia. Jalkapallotaustaa ei tarvitse olla kunhan on liikunnasta kiinnostunut ja pärjää lasten kanssa.

Jos vähäkin kiinnostaa, ilmoita siitä Kiviluoman Karille (kari.kiviluoma@sjk-juniorit.fi) tai Saarijärven Jukalle (jukka.saarijarvi@netikka.fi).