Sunnuntaikin sujui Kuortaneella

SJK-junioreiden pelaajakehitysleiri yhteistyöseurojen ja oman seuran pelaajille sujui myös sunnuntaina erinomaiseen tapaan. Lauantaina alkanut leiri jatkui sunnuntaina heti aamusta treeneillä.

Aamulla vedettiin treenit ja alkuiltapäivästä vieraaksi saapui kolme Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkueen pelaajaa, eli Tero Mäntylä, Ville Tikkanen ja Joonas Lepistö. Kolmikosta Mäntylä ja Lepistö olivat lauantaina kaatamassa Vaasan Palloseuraa Tikkasen kuntouttaessa edelleen itseään leikkauksen jäljiltä.

Kolmikko kertoi nuorille pelaajilla omista pelaajapoluistaan tähän mennessä avaten myös sitä, mitä se on heiltä kultakin vaatinut tai vaatii.

Kuvissa näkyy oivallisesti leiriläisten itse tekemiä kysymyksiä, joita kolmikolle esitettiin ja joiden pohjalta liigapelaajat sitten kertoivat vastauksia. Luonnollisesti myös nimmareita jaeltiin.

Nyt toisen kerran järjestetty leiri lopetettiin leikkimielisillä kilpailuilla viimeisenä treeninä. Nähdyn perusteella voisi hyvin olettaa, että tapahtuma saa jatkoa myös tulevilla kausilla.