Suuntana Pirkkala

B-junioreiden Ykkönen jatkuu SJK-junioreiden osalta kauden kolmannella Ykkösen matsilla. Edessä on reissu Pirkkalaan PJK:n vieraaksi lauantaina. PJK on uusi tuttavuus SJK-junioreille olkoonkin, että seurasta on nähty joukkueita turnauksissa Seinäjoella.

– Vastustajasta ei ole hirveästi tietoja ongittu. Lähdemme pelaamaan vahvasti oman pelin kautta. Kemi peli ei ollut riittävän hyvä kokonaisuutena, vaikka toki myös siinä pelissä onnistuimme hyvin tietyissä asioissa. Lähdemme parantamaan siis omaa peliä, aloittaa vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju viikonlopun setvimisen.

PJK on pelannut SJK-junioreiden tavoin vasta kaksi ottelua. Ensimmäisessä pelissään joukkue hävisi Kipparihallissa GBK:lle 2-0, mutta toisessa pelissä kaatui kotikentällä Kemin Palloseura 1-0. SJK-juniorit puolestaan hävisi ensimmäisen pelinsä Vaasassa IFK:lle 1-0, mutta kaatoi toisessa matsissaan KePS:n 2-1.

– Matkaan lähdemme aikaisin aamulla, koska peli alkaa aikaisin. Tämä aiheuttaa tietysti myös omat haasteensa valmistautumiseen, mutta tähän pitää poikien valmistautua ja uskon, että siinä onnistutaan, jatkaa "Jylppy" jo klo 11.15 pelattavasta kamppailusta.

– Olemme pelanneet nyt tiiviisti, koska meillä myös nuo Vitosen pelit ja kaikilla paitsi muutamalla pitkäaikaistoipilaalla on hyvä pelituntuma. Kaiken kaikkiaan siis hyvä lähteä taas pelaamaan, lisää Hietaharju.