Syyskierroksen kolmas selvä voitto

SJK-juniorit v VPS J 4-0 (3-0)14 min 1-0 Tommi Luopajärvi24 min 2-0 Tommi Kukila38 min 3-0 Tommi Luopajärvi61 min 4-0 Sami Viljanen

SJK-juniorit otti yhden puoliajan hyvällä viimeistelyllä helpot pisteet VPS J:ltä aurinkoisessa Prunttimäessä. Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosen matsin ensimmäisen puoliajan komeat maalit olivat ottelun suola vierasjoukkueen keskityttyä enemmänkin suunsoittoon.

Voitto oli syyskierroksen kolmas peräkkäinen. Ensin kaatui FC Kuffen 5-1, sitten FC Korsholm vieraissa 7-2 ja nyt siis VPS J. Kolmen ottelun maaliero on ihan mellevä 16-3.

Ottelussa kahdesti maalannut Tommi Luopajärvi ja kertaalleen ensimmäisellä puoliajalla osunut Tommi Kukila ratkaisivat ottelun ja toisella jaksolla Sami Viljanen tulitti kauden yhdeksännen maalinsa yhtä monessa ottelussa. Luopajärven saldo puolestaan on neljä osumaa. Tommi Kukila pitää koko sarjan tilastossa neljättä sijaa hallussaan viimeisteltyään jo 13 maalia.

Voittonsa myötä SJK-juniorit on edelleen sarjan kärkiryhmässä. Eroa sarjajohtaja Norrvalla FF:n on viisi pistettä. Vöyriläisillä on tosin yksi matsi vähemmän pelattuna. Kakkosena olevan Kungliga Wasa CF:n kanssa SJK-juniorit on nyt tasoissa, mutta vaasalaisilla kuninkaallisilla on kaksi ottelua vähemmän käytynä.

Mukavaa ottelussa oli se, että omassa päässä pysyi nolla. Maalivahti Niilo Peräaho joutui ottelussa esittämään muutaman ihan kelpo torjunnan, eli hänen ihan toimettomana tarvinnut olla.

SJK-junioreiden osalta sarja jatkuu vierailulla Närpiöön jo maanantaina 5. elokuuta. Siellä vastaan asettuu alemman kastin Närpes Kraft/2.