Taas murskavoitto B/2:lle

SJK-juniorit – Sporting Kristina 7-0 (2-0)

08 min 1-0 Oskari Aunula

28 min 2-0 Nuutti Salo

47 min 3-0 Nuutti Salo

51 min 4-0 Matti Vähäpesola

63 min 5-0 Leevi Oksanen

68 min 6-0 Ville Rajala

75 min 7-0 Markus Rajamäki

SJK-junioreiden B/2 -ryhmä on päässyt kerrassaan mainioon syysvireeseen. Joukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kuritettuaan Sporting Kristinaa Prunttimäessä tylysti lukemin 7-0. Tätä voittoa edelsivät vierasvoitot Sepsi-78:sta numeroin 8-0 ja I-JBK:sta 6-0. Näin kolmen viimeisen maalin yhteismaalit ovatkin 21-0.

Ottelun ensimmäinen puolkiaika oli vielä hieman tahmeaa maalien merkeissä, mutta hyvän aikaa flunssasta ja sen jälkioireista kärsinyt Oskari Aunula sai nyt tililleen paitsi minuutteja, myös maalin jo ottelun kahdeksannella minuutilla. Edellisessä ottelussa kahdesti maalannut Nuutti Salo puolestaan osui kahdesti myös tässä kamppailussa tehtyään seuraavat osumat. Ensin pallo löysi tiensä verkkoon 28. minuutilla ja näin mentiin tauolle myös 2-0 -asemissa. Toistamiseen Salo maalasi 47. minuutilla.

Toisella puoliajalla verkkoa heiluttivat myös Matti Vähäpesola, Leevi Oksanen, Ville Rajala ja Markus Rajamäki. Sekä Oksanen, että Rajamäki olivat onnistuneet myös vierasottelussa I-JBK:ta vastaan.

Joukkueella on jäljellä yksi matsi tällä kaudella Vaasan Piirin Kakkosessa. Ensi tiistaina joukkue reissaa Vaasaan VIFK/Whiten vieraaksi Fennia Arena -halliin.