Takala hattuili Karhun nurin 06.09.2009

Takala hattuili Karhun nurinTP-Seinäjoen B-junioreiden haastejoukkue kohtasi Prunttimäessä Kauhajoen Karhun ja tasaväkinen ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 3-2 (2-2) voittoon. Näin joukkue sai revanssin kevätkierroksen tappiolleen.Pelin alkoi kotijoukkueelta huonosti sillä heti ensimmäisillä minuuteilla Karhun ensimmäinen hyökkäys tuotti tulosta ja siirtyi 0-1 johtoon. Kotijoukkueellakin oli kyllä paikkoja vaikka kuinka, mutta viimeistely ontui.Eetu Takala toi kotijoukkueen peliin mukaan ensin tasoittaen pelin 1-1 ja toisella osumallaan vei johtoon 2-1. Karhu kuitenkin osoitti että pelimiehiä löytyy sieltäkin ja tasoitti puoliaika lukemiksi 2-2.Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä molemmin puolin, kotijoukkueella oli taas tilanteita vaikka kuinka paljon hukattavaksi ja palloa ei saatu maaliin. Aivan loppuminuuteilla nähtiin ratkaisu kun Joona Hautalan ylösnousu ja hieno keskitys maalille loi paikan josta Eetu Takala ei erehtynyt vaan puski voittomaalin 3-2.Pelin viimeinen minuutti oli Karhun kovaa painostusta sen hakiessa tasoitusta ja kotijoukkueen maalilla oli parikin tiukkaa tilannetta jotka Jarkko Orava hoiti mallikkaasti loppuun asti.