Tammisesta seurakehittäjä

Kuen SJK-juniorit uutisoi jo joulun alla, seurakehittäjä Timo Rauhala jättää tehtävänsä. Ei tässä mitään draamankaarta kuitenkaan ole tarjolla, sillä Tinke lähtee koulun penkille Kuopioon umpikierojen savolaisten riemuksi ja meidän tappioksemme.

Siinä kohtaa kun "Tinke" seuraan palkattiin noin vuosi sitten, oli koko ajan tiedossa, että tällainen mahdollisuus on olemassa. Skenaario toteutui ja seura lähti etsimään uutta henkilöä hoitamaan kyseistä postia.

Tehtävään valikoitui seuran sisältä Tero Tamminen, joka on jo ehtinyt aloittaa uudessa tehtävässään toimistolla.

Yritysmaailmassa kannuksiaan kerännyt Tero tuo tullessaan melkoisesti monen eri alan osaamista seuran toimistolle. Työuransa alunperin pietarsaarelaislähtöinen Tero teki pääasiallisesti IT-alan puolella.

Urheilupuoli puolestaan meni futiksen ja salibandyn puolella. Ensin seuroina olivat FF Jaro, Pietarsaaren Into ja Sinipaidat futiksessa, sekä St. Charros, Dynamo Traktor ja Nurmon Jymy salibandyssa pelaajana.

Valmennusrooli tuli tutuksi omien lasten aloitettua futiksen Seinäjoen Mimmiliigan väreissä, missä Tero koutsasi vuodet 2016-20 siirtyen tälle kaudelle SJK-junioreihin.

Monitoimimies on ehtinyt muuten toimia nykyisin F-liigassa pelaavan Nurmon Jymyn salibandyjaoston puheenjohtajanakin vuosina 2000-01.

Teron haastattelun voi tsekkailla tästä.

Linkki 1