Tänään palataan tauolta

Parin viikon futiksen heinäkuinen helletauko alkaa vähitellen olla takana ja tänään päästään jo parin joukkueen voimin tositoimiin. Viime vuonnahan moista taukoa ei edes nähty koronasta johtuen. Nyt se on kuitenkin huilailtu ja illalla pelataan sekä naisten, että miesten matsit.

SJK-junioreiden nuori naisten joukkue pelaa Kolmosen kotiottelussaan Ilmajoen Kisailijoita vastaan Prunttimäessä klo 19.00.

Sarjataulukossa neljä ensimmäistä otteluaan tappioitta pelannut SJK-juniorit on kahden peräkkäisen tappion myötä nyt sijalla viisi. IK puolestaan majailee kahdeksantena. Voitto nostaisi SJK-juniorit jälleen kärkiryhmään, joten siitä on hyvä lähteä jatkamaan kohti syksyn pelejä.

Miesten Nelosessa SJK-juniorit puolestaan on sarjan kärkipaikalla. Edellisessä matsissaan joukkue kaatoi Keskuskentällä Kungliga Wasa CF:n 4-2. Juuri tuolloinen vastustaja hengittää nyt SJK-juniorieden niskaan pelattuaan tappiollisen Seinäjoen vierailun jälkeen kaksi voitokasta matsia. Toki vaasalaisilla on yksi ottelu enemmän pelattuna kuin SJK-junioreilla.

Tänään Keskuskentälle vieraaksi saapuu sarjassa kuudentena oleva Närpes Kraft/2, jolla on kuusi pistettä vähemmän kuin SJK-junioreilla. Kraft kärsi edellisessä matsissaan kotitappion Lapuan Ponnistukselle lukemin 3-2. Voitto vankistaisi SJK-junioreiden asemaa yksinkertaisessa runkosarjassa ja toisi arvokkaita pisteitä tilille, sillä pinnathan lasketaan mukaan syksymmällä pelattavaan kuuden joukkueen yläloppusarjaan.

Joukkueen tavoitteena on vaihtaa sarjatasoa kauden päätteeksi Kolmoseen. Se vaatii kuitenkin tasaista suorittamista ihan loppuun saakka. Tähän mennessä tilillä on viisi voittoa ja yksi tappio.

SJK-junioreilla on jäljellä viisi ottelua runkosarjassa. Niistä kolme pelataan kotona. Kraftin lisäksi Seinäjoelle tulevat vielä ABC/Strömsö ja VPS J. Vieraissa kohdataaan FC Korsholm ja Sundom IF/2.

Illan matsi Keskuskentällä alkaa klo 19.30.