Tappio kirveli mieliä

Tappio kirveli mieliä17.05. Pyry Nokia – TP-Seinäjoki 2-0 (1-0)36 min 1-0 Jari Aaltonen84 min 2-0 Jukka Listenmaa (rp)TP-Seinäjoen toinen vierasottelu Ykkösen pohjoislohkossa jätti suuhun kitkerän tappion maun. Sarjanousija Pyry Nokia oli kotonaan huonokuntoisella nurmella parempi numeroin 2-0 (1-0).Ensimmäisellä puoliajalla paremmin olosuhteisiin sopeutunut kotijoukkue pääsi johtoon, kun Jari Aaltonen riisti pallon keskialueella ja laukoi ylänurkkaan 36. minuutin kohdalla. Sami Sinkkonen ei maalille voinut mitään.Toisella puoliajalla TP-Seinäjoki pystyi ottamaan otetta, mutta koska alusta oli se, mikä se oli, peli meni pitkän roiskimiseksi ja silloin vastustajan alakerta pystyi huolehtimaan pelin vaarattomaksi heidän kannaltaan katsottuna.Pyry Nokia pelasi kotikentällään selvästi huonosti pelanneita vieraitaan paremmin. Vaikka joukkue olikin matkassa ilman ykkösliberoaan, Kai Ahvosta, pystyi se kontrolloimaan ottelun kulkua.Toisen puoliajan lopulla tuli ottelulle lopullinen niitti, kun jo neljännen sarjapelinsä pelannut kotijoukkue sai rankkarin. Ensimmäisen kokonaisen ottelunsa TP-Seinäjoen paidassa pelannut englantilainen Steve Melton kaatoi vastaiskuun päässeen vastustajan hyökkääjän ja otti samalla varoituksen. Tuomitun pilkun pisti sisään Jukka Listenmaa ottelun 84. minuutilla.Puhtailla papereilla vierailijoista selvisivät vain keskuspuolustuksen Mark Joseph ja Tuomo Nuojua muiden pelattua tasaisen varmasti alle kykyjensä.TP-Seinäjoen pelaajisto keräsi kolme varoitusta Mikael Muurimäen, Mika Kallion ja Steve Meltonin katseltua keltaista. Kotijoukkueesta ei kukaan saanut lappuja.Aivan päin helvettiä…TP-Seinäjoen peli meni laitalinkkinä yleensä kiitävän Vesku Kiljusen mukaan aivan poskelleen. Paljon pitää kuulemma parantua, jos aikoo pinnoja saada vielä.- Kyllä oli tosi heikkoa. Se meni niin päin helvettiä kuin voi mennä. Mä olin tosi huono. Niille tuntui se pieni ja epätasainen kenttä sopivan paremmin, mutta kyllä mekin oltiin ihan lampaita, manasi Vesku ilmiselvästi kiukuissaan esityksestään.- Jokainen katselee nyt vaan peiliin ahkerasti. Meillä on joka tapauksessa hyvä paikka kuitata tuo tappio heti torstaina. Nyt on parissa viikossa neljä peliä ja niissä pitää pärjätä, tietää laitalinkki.- Se on ihan varmaa, että meidän pelin pitää olla paljon fyysisempää torstaina. Paljon en kyllä tiedä VarTP:sta, mutta ei varmaan tiedä nekään meistä. Ei ole tullut niitä vastaan oikein pelattua, mietti pelimies tulevaa matsia.-Oli se niin poloinen esitys, että v……. ja rankasti, tilitti tuohtunut kiituri.Kalella jo kaksi varoitustaTP-Seinäjoen vasen laitapakki Mika Kallio on jo kahdesti katsellut keltaista korttia tällä kaudella, mutta mies väittää itse, että Nokialla tullut lappu oli ihan puhdas vahinko.- Ei siinä kyllä ollut mitään. Menin pääpalloon ihan normaalisti. Se tuomari oli kuin siitä ensimmäisestä Suomi-Ruotsi -kiekkofinaalista, selvitti palomies Kale, joka on rauhallinen kaveri, vaikka jo kahdesti onkin saanut lapun nousemaan.- Se oli surkea peli ja surkea tuomari ja surkea kenttä. Oltiin mekin huonoja. Pieni kenttä taisi lamaannuttaa meidän pelin ihan täysin. Ei vaan osattu sitten pelata paremmin sitä pitkää palloa. Niiden puolustus ehti reagoimaan meidän yrityksiin, mietti Kale matsia.- No oli se hyvä, että edes Ikaalisten Essolla tuli pelistä vähän rahaa. Ei mennyt kaikki ihan pieleen tänään, löysi Kale kuitenkin jotakin positiivista.- No, onhan meillä mahdollisuus kuitata heti torstaina kotona. Siitä kuitenkin lähdetään, että kotona pitää voittaa ja pärjätä. Tänään meidän paras mies taisi olla penkillä ollut Laitamäen Roope, veisteli Kale.