Tappio selkein numeroin Kajaanissa

Tappio selkein numeroin Kajaanissa KajHa – TP-Seinäjoki 3-0 (2-0)18 min 1-0 Jouni Juntunen35 min 2-0 Jan Hiltunen86 min 3-0 HiltunenTP-Seinäjoen avausottelu Kakkosen itälohkossa osoittautui vaikeaksi, eikä pisteitä lähtenyt Kajaanin kuplahallista oranssipaitojen matkaan.TP:llä oli ottelussa omat paikkansa, mutta niitä ei pystytty käyttämään hyväksi. Varsinkin toinen puoliaika oli vieraiden hallintaa ja painostusta.Kotijoukkue sen sijaan ratkaisi pelin hyvin pitkälti jo avausjakson tilanteistaan. Ensimmäisessä takaiskussa pallo pomppi TP:n maalinedustalla ja ajautui laitalinkki Jouni Juntuselle, joka pääsi laukomaan etukulmasta sisään. Toisessa Tuomo Nuojua menetti pelivälineen 20 metrissä ja Jan Hiltunen maalasi siitä seuranneesta läpiajosta. Kolmas osuma ja Hiltusen toinen syntyi lopussa hyökkäykseen panostaneiden oranssipaitojen paitsioansan petettyä.Jukka-Pekka Kivimäki pelasi ennakkotiedoista poiketen TP:n maalilla. Poissa kokoonpanosta olivat Marko Huttu ja Pekka Kunnola, Vesa Kivimäki tuli tauolla vaihdosta kärkeen.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Lehtinen, Niemi, Nuojua, Asuintupa, Oksanen (76. Alatalo), Ylinen, Saranpää, Pekkanen, Luoma (82. Leppänen), Wahlsten (v, 46. V. Kivimäki)