Tärkeää asiaa toimistolta

Tervehdys kaikille!Tässä viestissä on yhteen viestiin kerätty paljon tärkeää asiaa! Ajattelin, että laitetaan yhteen viestiin paljon asiaa, ei niin että tulee monta erillistä viestiä.

Nyt hartaasti pyytäisinkin, että SJK-j joukkueiden toimihenkilöt lukisivat nämä Liitetiedostot oikein ajatuksella läpi ja tekisivät tarvittavia toimenpiteitä joukkueiden tapahtumakalentereihin.Erikseen nostona yksi asia vielä:Kun joukkueille on joku kenttävuoro merkitty ns. vakiovuoroksi harjoitteluun niin tämä EI AINA TARKOITA valitettavasti sitä, että niin on joka ainut viikko….

Koska Piirin sarjapelit sekoittaa vakiorytmiä jonkun verran. Pelitapahtumat saavat alkaa tiettyihin kellonaikoihin ja ne saattaavat sekoittaa vakiorytmiä. Siksi myös tiedossa olevat SJK-j kotiottelut kahdessa liitteessä mukana.Tämä koskee myös jaettuja Toukokuun Wallsport-vuoroja, hallissa joudutaan/saadaan pelata pelejä myös Toukokuun aikana, kun pelejä on niin paljon ettei ulkokentät tähän riitä. Nämä siis kello 18.00-20.00 varauksia, koska silloin pelataan pelejä.Tätä varten näitä oikeasti kannattaa lukea ja tehdä tarvittavia merkintöjä/muutoksia!SarjaPelit alkavat Wallsportissakin jo ensi viikolla…..eli olkaa näissä tarkkana!Tarkoitus on niin, että jos joku nurmikenttävuoro menee jonkun peliryhmän peleihin niin silloin muut harjoittelevat tuona päivänä jollakin muulla kentällä.

Tätä varten listoilla on Raviradan vuorot merkitty sanalla Vara, näitä vuoroja voivat joukkueet harjoitteluun käyttää.Raviradallakin pelataan paljon pelejä, mutta se on niin iso kenttäalue, että vaikka siellä 3-4 peliä olisikin yhtä aikaa niin kylläsinne harjoittelemaan aina mahtuu!Näihin voi tulla joitakin muutoksia (esim. pelipäivät). Niistä pyritään sitten tiedottamaan asianomaisia erikseen.Ja merkatkaa myös Omatoimiharjoitteluvuorot näkyviin kalentereihinne. Ainakin noihin kellonaikoihin pojilla on mahdollisuus mennä omatoimisesti harjoittelemaan niin, että kenttä on vapaana tätä varten.Sanotaanko näin, että "jonkinlainen tuntimäärä" on allekirjoittaneelta kulunut, kun on kaikille joukkueille Peli- ja Harjoituskalenterit koittanut laatia. Tietenkin joukkueilta asioita kysellenkin…..mitä toiveita olisi jne. Sielä on paljon erilaisia muuttujia, joita täytyy yrittää ottaa huomioon. Ja kaikki vain sitä tarkoitusta varten, että joukkueiden toimihenkilöiden ei näihin asioihin tarvitse aikaansa laittaa vaan voitte keskittyä täysillä pelaajiin ja heidän kehittämiseen. Se on se SJK-junioritoiminnan pääasia ja nimen omaan pelaajia varten kaikki tätä mahtavaa juniorityötä tekevät!

Olette isossa asemassa jokainen siinä tehtävässä, mitä joukkueessanne teette! Olkaa siitä aidosti ylpeitä! Respect! Iso käsi!Oikein hyvää ja menestyksekästä pelikautta kaikille SJK-j ikäluokkajoukkueille!

SJK-juniorit kenttävuorot joukkueittain 2019 kesä

SJK-juniorit kenttävuorot päivittäin 2019 kesä

SJK-juniorit kotiottelut miehet – P12

SJK-juniorit kotiottelut P11 – P8