Tasapeli jätti happaman maun

Tasapeli jätti happaman maun TP-Seinäjoki – PK-37 1-1 (0-0)78 min 1-0 Niklas Leppänen81 min 1-1 Jiska Länsivuori rp.TP-Seinäjoki oli muutaman minuutin jo voitossa kiinni Kakkosen itälohkon kotiottelussaan PK-37:aa vastaan, mutta kolme pistettä kuihtui lopulta yhdeksi, mikä oli pettymys sarjan heikosti aloittanutta iisalmelaisjoukkuetta vastaan.TP pääsi pelaamaan avausjakson kovaan myötätuuleen ja painopiste olikin alussa selkeästi vastustajan kenttäpuoliskolla. Kovin vaarallista oranssipaidat eivät silti saaneet aikaa, paras tilanne oli Jyrki Saranpään yläkulmasta ohi viuhunut laukaus.Toiselle jaksolle kotijoukkue suoritti pari vaihtoa, jotka molemmat osoittautuivat onnistuneiksi vedoiksi. Vähälle peliajalle alkukaudella jäänyt Niklas Leppänen ja Kiistosta "kotiin" palannut Tero Mäkipelkola tekivät kumpikin näyttävän sisääntulon tuoden selkeästi lisää virtaa ja uuden vaihteen TP:n peliin.Oranssipaitojen hyvä ote palkittiin lopulta, kun Leppänen ampui Ville Ylisen ja Marko Hutun esityöstä huonosta asennosta huolimatta komeasti 1-0 aivan ristikkoon. "Nikelle" maali oli ensimmäisen edustusjoukkueen virallisissa sarjaotteluissa.Haaveet toisesta peräkkäisestä kotivoitosta karisivat kuitenkin pian Jiska Länsivuoren laukomaan rangaistuspotkuun. Huttu joutui kaatamaan terävään pystyjuoksuun lähteneen vastustajan alueella eikä Jukka-Pekka Kivimäki voinut maalillaan mitään kokeneen Länsivuoren pilkulle.Tiitus Lehtinen sai ensimmäisellä puoliajalla puujalan eikä palannut peliin enää toisella jaksolla. Pekka Kunnola ei ollut TP:n kokoonpanossa, mutta miehen pelaaminen jatkossa oranssipaidassa ei ole poissuljettua. Kaikki riippuu kuitenkin FC Hämeenlinnan tilanteesta lähinnä loukkaantumisten ja pelikieltojen suhteen.TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Asuintupa, Lehtinen (46. Mäkipelkola), Niemi, Saranpää, Oksanen (v, 80. Luoma), Ylinen, Nuojua, Pekkanen, Huttu, Kivimäki (46. Leppänen (v))