Tasapeli tuliaisina Vaasasta

ABC – SJK-juniorit 3-3 (0-2)05 min 0-1 Oskari Aunula34 min 0-2 Oskari Aunula55 min 1-2 Mats Bystedt66 min 2-2 Mats Bystedt78 min 2-3 Joonas Vesaaja83 min 3-3 Jimmy HolmqvistSJK-junioreiden ottelut Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa jatkuivat toisella peräkkäisellä runsasmaalisella vierasottelulla Vaasan Vaskiluodossa paikallista ABC:tä vastaan.Vierasjoukkue oli saanut apuja SJK Akatemiasta ja se myös näkyi pelissä, sillä kahdesta ensimmäisestä osumasta vastasi Oskari Aunula ja kolmannenkin maalin teki lainamies, Joonas Vesaaja.Vaikka SJK-juniorit ottivatkin kahden maalin johdon Aunulan osumilla ensimmäisellä puoliajalla ja tilanne vaikutti hyvältä, nousi kotijoukkue tasoihin Mats Bystedtin osuttua kahdesti reilun kymmenen minuutin välein.Joonas Vesaaja vei vielä SJK-juniorit johtoon, mutta Jimmy Holmqvist tasoitti kamppailun viimeisellä kympillä.Tasapelin myötä SJK-juniorit on Vitosessa kahdeksantena 10 pisteellään.