Täyden kympin suoritus

SJK-juniorit v Karhu 10-0 (3-0)12 min 1-0 Lauri Pelkkala30 min 2-0 Niko Uutela38 min 3-0 Lauri Pelkkala63 min 4-0 Mikael Uusi-Hakala65 min 5-0 Nicolas Kivimäki67 min 6-0 Habibullah Husseini69 min 7-0 Arttu Keskinen74 min 8-0 Habibullah Husseini77 min 9-0 Joona Lindgren87 min 10-0 Juho KorkealaSJK-juniorit otti kymmenenmaalin voiton Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa kaadettuaan sinnikkään ja heti alusta saakka vajaalla pelanneen Kauhajoen Karhun Kyrkösjärven uutukaisella tekonurmella.Numerot olisivat helposti saattaneet olla paljon selvemmätkin, jos kotijoukkueen B-junioreista muodostunut joukkue olisi halunnut pelata suoraviivaisemmin ja viimeistellyt huolellisemmin. Pelkästään ensimmäisellä puoliajalla paikkoja oli tehdä tuo kymmenen maalia, mutta nyt todelliset karkelot alkoivat vasta Karhun sipattua tunnin pelin jälkeen.Toni Lehtisen suojatit pitivät palloa miltei täydellisesti yrittäen luoda jopa liiankin hienoja paikkoja. Palloa kierrätettiin ajoittain suotta, sillä monessa paikassa olisi ollut suorempi tie tekopaikkaan ohittaa puolustaja seinällä.No, kritiikki kymmenen maalin voiton jälkeen on tietenkin hifistelyä ja lopputulos oli mairitteleva. Sen turvin joukkue nousi sarjassa kakkoseksi viime viikolla murjomansa ABC/Strömsön perään kolmen pisteen päähän.Peliä upeasti pyörittänyt Nicolas Kivimäki teki itse toki vain yhden maalin, mutta syötti kolme osumaa ja loi valtavan määrän muitakin tilanteita pelikavereilleen. Karhua on kiitettävä siitä, että joukkue jaksoi tsempata ja pelata siististi, vaikka kyytiä tulikin SJK-junioreiden nuorisolta ihan huolella. Vaikka kotijoukkue ehti yhden rankkarinkin tuhria, oli sekin ehkä enemmän vahinko kuin tarkoitushakuinen teilaaminen.