TeePee kaatoi Jazzin Porissa

TeePee kaatoi Jazzin PorissaTP-Seinäjoki taistelee tosissaan liigapaikastaan. Kauden neljäs voitto tuli lauantaina Porista lukemin 0-2 Janne Sallin ja Jouni Santasen toisen puoliajan maaleilla.
Jukka Vuorenmaa TP:n maalissa oli jälleen mies paikallaan ja nollasi Jazzin yritykset. Näin TeePee nousi jo tasapisteisiin Interin kanssa, joka pelaa oman ottelunsa sunnuntaina vieraskentallä MyPaa vastaan. Seinäjokelaisten viimeinen kotiottelu Veikkausliigassa pelataan viikon päästä sunnuntaina TPS:ää vastaan, jonka jälkeen joukkue matkustaa vielä napapiirille RoPSin vieraaksi 5.10.
Liigan viimeiseksi eli kymmenenneksi sijoittunut putoaa suoraan ykköseen ja yhdeksäs karsii ykkösen ylemmän loppusarjan toiseksi sijoittuneen kanssa ensi kauden liigapaikasta.-th-