Tehot löytyivät vieraissa

Tehot löytyivät vieraissaFC Korsholm – TP-Seinäjoki 1-4 (1-1)13 min 0-1 Mikko Ylihärsilä31 min 1-1 Arto Saranpää63 min 1-2 Ylihärsilä69 min 1-3 Ville Pajula76 min 1-4 Pekka VäänänenTP-Seinäjoki otti kauden kolmannessa ottelussa ensimmäisen voittonsa kaadettuaan FC Korsholman vieraissa selvin 4-1 (1-1) –numeroin. Vaikka ensimmäinen puoliaika mentiinkin tasanumeroissa, oli oranssi-musta vierailija dominoivampi joukkue.Ottelun avausmaali näki aurinkoisen päivänvalon hyisen tuulen lomassa noin 13. minuutilla Mikko Ylihärsilän runnottua pallon läpi ottelun kovin epävarmasti pelanneen Janne Peltosen taakse.Jo ennen Ylihärsilän kauden ensimmäistä oli TP iskeä. Maalipaikkoja oli parikin ja ennen kuin Korsholm sai pienen painostuksen poikasen, jonka seurauksena Arto Saranpää pääsi puskemaan Claes-Johan Siegfriedsin antaman kulman maaliin. Johannes Saranpään tykki ylähirteen oli TP:n ensimmäisen puoliajan toiseksi paras mahdollisuus lisätä johtoa.Toisen puoliajan alussa Korsholm tuli vahvasti, mutta vain hetken. TP otti otteen ja alkoi pyörittää peliä erittäin vahvasti. Toisella puoliajalla ei isännillä ollut yhtään todella vaarallista tilannetta, mutta TP loi paikkoja paikkojen perään.Kun sitten reilun tunnin pelin jälkeen Korsholman pakki pelasi vaarallista peliä omalla rangaistusalueella ja jalka osui TP:n pelaajan kasvoihin, oli tuloksena epäsuora vapaapotku pilkun kohdasta. Oranssinutut eivät mainiota paikkaa möhlineet, vaan Mikko Ylihärsilä veti hirmuisen tykin yläpesään pienestä siirrosta vieden vieraat uudelleen johtoon.Vain seitsemän minuuttia edellisestä alkoi ratkaisunhajua tuoksua ilmassa. Ville Pajula ajoi laidaltaan ohi ex-teepeeläisen, Timo Rasinmäen, ja laukoi ohi Peltosen vieden pruukilaiset kahden maalin johtoon. Sekään ei kuitenkaan riittänyt, sillä Pekka Väänänen tulitti hienosti noin paristakympistä pallon verkkoon sinetöiden loppunumeroiksi 4-1 TP:lle.Oli suoranainen ihme, ettei yksikään TP:n pelaajista loukkaantunut pahemmin kotijoukkueen vedeltyä ahkerasti sukille. Keskikentän viikateosasto Siegfrieds ja Kris Huckstepp eivät juurikaan tyylitelleet, vaan kajauttelivat usein jalkoihin. Erotuomari Mikko Ahonen joko sääli kotijoukkuetta tai hänellä oli muuten vain löysä linja, sillä ainoastaan Markus Berg ja Siegfrieds katselivat keltaista korttia ottelussa.Pisteet maistuivat makealle vierasjoukkueen leirissä. Jälleen nähtiin myös debytantti, sillä Juha Syrjälä pääsi muutamaksi minuutiksi haistelemaan Kakkosen ilmapiiriä.Mikael Muurimäen raataminen kärjessä oli ihailtavaa, vaikka palkintoa ei maalin muodossa tullutkaan. "Mikki" jaksoi taistella ja pääsi pari kertaa läpiajoon, joista toinen päätyi kulmuriksi ja toinen tolppavedoksi. Kärkipari Mikko Ylihärsilä olisi paremmalla onnella voinut tehdä hattutempunkin. Oli kuitenkin hienoa nähdä duon onnistuvan.Pekka Väänänen oli keskikentällä erittäin pirteä ja Ville Pajula aiheutti koko ajan ongelmia vastustajille laidallaan.Alakerrassa TP:llä ei varsinaisesti ollut mitään ongelmia. Topparipari Tiitus Lehtinen-Vesa Kivimäki loisti ja laitapakit Lasse Männikkö ja Henri Erti pärjäsivät helposti kotijoukkueen kärkien ja linkkien kanssa.TP-Seinäjoki: Janne Ahola, Lasse Männikkö, Tiitus Lehtinen, Vesa Kivimäki, Henri Erti (88. Juha Syrjälä), Ville Pajula (85. Anssi Syrjämäki), Cassiano, Pekka Väänänen, Johannes Saranpää, Mikko Ylihärsilä (82. Henri Salo), Mikael Muurimäki