Terolle puoli peliä

Terolle puoli peliä Portsmouthin akatemia pelasi harjoitusottelun keskiviikkona Readingin vastaavaa yhdistelmää vastaan Bognor Regis Townin kentällä noin 30 kilometrin päässä Portsmouthista.Ottelu päättyi 2-2 (0-2)-tasapeliin ja Tero Mäntylä tuli tauolta kehiin topparin tontille joukkueen ollessa kahden maalin takaa-ajoasemassa.”Ekan puoliajan jälkeen oltiin tappiolla ja sitten tulin kehiin”, virnuili nuori mies kitaransoiton lomassa.”Oma peli meni ihan mukavasti nyt. Harmitti vain kun sain pelata ainoastaan toisen puoliajan, koska meillä oli joku testipelaaja topparin tontille”, lisäsi Mäntylä.Portsmouthin akatemia jatkaa otteluitaan lauantaina lontoolaisjoukkue Fulhamin vieraana Akatemioiden mestaruussarjassa.