Terolle taas täysi peli

Terolle taas täysi peli Portsmouthin akatemiassa pelaava Tero Mäntylä pelasi jälleen täyden ottelun kun joukkue vieraili Milton Keynesissä lauantaina. Vastassa oli MK Dons, joka hallitsi hienokseltaan kovassa tuulessa pelatun ottelun avausjaksoa. Toisella puoliajalla Portsmouth nousi kuitenkin takaa ja voitti ottelun lukemin 2-1 (0-1).”Valmentajat sanoivat, että meiltä vain neljä pelaajaa pelasi niin kuin sopii olettaa. Me emme tosiaan pelanneet nyt hyvin. Peli oli jotenkin kummaa, emme pelanneet yhtään niin kuin yleensä. Palloa ei paljon kierrätetty, vaan se meni liikaa pitkän pallon pelaamiseksi”, harmitteli täydet 90 minuuttia oikeana pakkina pelannut Tero.”Jotenkin koko viikko oli hieman vaisu treeneissäkin koko porukalta. Kyllä me pystymme parempaan. Nyt me vain pistimme korkeita palloja kärkeen ja Donsilla oli isot kaverit siellä hoitamassa niitä pois”, lisäsi Tero.Voittomaalinsa Portsmouth teki pilkulta. Aivan ottelun lopulla vieraille olisi kuulunut toinenkin pilkku, mutta varsin räväkät otteet sallinut erotuomari oli hellämielisellä tuulella kotijoukkuetta kohtaan.”Se oli kyllä ihan selvä rankkari. Kaveri veti hyökkääjältä takaapäin jalat alta. No, onneksi tuli huonommallakin pelillä täydet pinnat. Se Cardiff –tappio hieman harmittaa, sillä jos olisimme voittaneet sen, olisimme parhaassa tapauksessa saattaneet jopa voittaa tämän sarjan”, lisäsi Tero.Portsmouthilla on akatemia ensimmäistä kautta toiminnassa U18 –sarjassa ja joukkue on pelannut aivan erinomaisesti siihen nähden, että monet muut seurat ovat pyörittäneet akatemiatoimintaa jo pidempään.Akatemialla on jäljellä kaksi ottelua ennen kuin lomat alkavat joukkueen osalta.