Tigers päättyi auringonpaisteessa

Tigers päättyi auringonpaisteessa TP-Seinäjoen Tigers-junioriturnaus päättyi sunnuntaina huomattavasti lauantaita mukavammissa keleissä. Päätöspäivä saatiin käytyä auringon helottaessa täydeltä taivaalta.Vanhimmassa C15-ikäluokassa koettiin jonkinmoinen yllätys, kun Keuruun Pallo vei turnausvoiton Keski-Suomeen. Loppuottelussa KeuPa kaatoi GBK:n 1-0. TP sijoittui viidenneksi.C14-sarjassa JBK oli ylivoimainen voittamalla kaikki kuusi otteluaan maalierolla 15-3. TP-Liverpool oli yhtä selvä kakkonen.D12-ikäluokassa TP Musta selvisi finaaliin, jossa Jaro oli kuitenkin niukasti 2-1 parempi ja vei pokaalin Pietarsaareen.Turnaustulokset löytyvät turnaussivuilta.