Tiistaina nähtiin maaleja

Tiistain neljä junioriottelua tarjosivat maaleja varsin runsaasti. Raviskan kotikentällä pelattiin P12-ikäluokan ottelut niin Kolmosessa kuin Nelosessakin. Molemmista otteluista SJK-juniorit selvisi voittajana. Kolmosessa kaatui yhteistyöseura Laihian Luja 7-4 ja Nelosessa Ilmajoen Kisailijat 5-4.

Elias Leppinen onnistui maalaamaan Ilmajokelaisten verkkoon kahdesti. Lujaa vastaan Oliver Eteläaho puolestaan teki hattutempun.

Vieraskentällä P13-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelussa saatiin hellelukemista huolimatta kylmää kyytiä Närpiön tekonurmella. Närpes Kraft oli inhottava vastustaja takoen taululle numerot 9-1. Kotijoukkueen toisen polven pelimies David Bogesic teki hattutempun ja Arvid Bergvik iski kaksi osumaa. Vieraiden ainokaisesta vastasi Hermanni Honkola.

Vaikka nokkaan tulikin, ottelulla ei sinällään ollut merkitystä, sillä SJK-juniorit oli jo varmistanut paikkansa itse sarjassa ennen tiistain kamppailua. Toki samoin oli tehnyt myös karsinnan voittanut Kraft, joka muuten on tässä ikäluokassa erinomainen joukkue.

P13-sarjan vierasottelussa Norrvalla FF:n kohdannut SJK:n nollakutosten tyttöjoukkue puolestaan haki hienon vierasvoiton lukemin 2-0. Iida Vuolteenaho ja Hilla Koskinen tekivät neitojen maalit. Tytöt ovat nyt pelanneet sarjassa kahdesti ja voittaneet kummatkin pelinsä

Kuvia P12-sarjojen peleistä löytyy seuraavista linkeistä:

16.06.2020 SJK v IK

16.06.2020 SJK v Luja

Linkki 1Linkki 2