Toinen voitto putkeen

SJK-juniorit – JIPPO 4-2 (1-1)11 min 0-1 Joona Pussinen12 min 1-1 Joni Rintatalo53 min 1-2 Jere Kähkönen55 min 2-2 Jussi Vähäpesola57 min 3-2 Onni Valakari76 min 4-2 Joel HyytinenB-juniorit ottivat kauden toisen voittonsa joensuulaisesta JIPPO:sta noustuaan syyskierroksen toisessakin ottelussa takaa-ajoasemasta ohi vastustajan ja voittoon.Ottelussa nähtiin pari maalirypästä, joista ensimmäinen tuli heti reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Vieraiden Joona Pussinen vei JIPPO:n johtoon, mutta vain minuuttia myöhemmin Joni Rintatalo tasoitti ottelun.Toisella puoliajalla peliä oli käyty vain minuutti kun JIPPOjoutui alivoimalle Arttu Lajusen katseltua suoraa punaista. Se ei kuitenkaan hidastanut vieraiden pelaamista, vaan vartin verran oli tahkottu ja silloinkin maalinteossa oli vierasjoukkueen pelaaja. Jere Kähkönen osui maalipuiden väliin, mutta pari minuuttia myöhemmin Jussi Vähäpesola tasoitti ja siitä pari minuuttia lisää Onni Valakari vei isäntäjoukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon.Lopullisen naulan arkkuun pääsi iskemään vaihdosta kehiin tullut Joel Hyytinen sinetöiden numeroiksi 4-2. Keväällähän SJK-j onnistui pitämään pisteet Joupiskalla pelatussa ottelussa lukemin 3-2.Syyskierros on alkanut erittäin mainiosti, sillä kahden pelin jälkeen Jyri Hietaharjun suojateilla on kasassa kuusi pistettä.