Toistamiseen kymppikerhoon

SJK-juniorit v Tervalaakson Teräs 10-0 (4-0)03 min 1-0 Habibullah Husseini 35 min 2-0 Habibullah Husseini 39 min 3-0 Aapo Kuivila45 min 4-0 Joni Rintatalo49 min 5-0 Toni Ketola 53 min 6-0 Joni Rintatalo 54 min 7-0 Joni Rintatalo 59 min 8-0 Juska Päivänurmi 63 min 9-0 Joni Rintatalo 87 min 10-0 Konsta Kivipelto SJK-juniorit otti kauden toisen kymmenen maalin voittonsa Kyrkösjärven tekonurmella illan kamppailussa vaasalaista Tervalaakson Terästä vastaan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen kamppailussa. Revanssi tulikin siis melko selvin numeroin.Vierasjoukkue pysyi kyydissä noin puolisentuntia, vaikka vikkelä Habibullah Husseini ehtikin pistää pallon verkkoon jo kamppailun kolmannella peliminuutilla.Husseinin toisen maalin jälkeen Aapo Kuivila ja Joni Rintatalo viimeistelivät maalit vielä ennen puoliaikaa ja näin tauolle lähdettiin helteisessä illassa kotijoukkueen neljän maalin johtoasemassa.Toisen puoliajan alkupuolella kotijoukkue pommitti sitten noin vartissa peräti viisi maalia Joni Rintatalon oltua ahnaana. Mies nimittäin viimeisteli ottelussa eljä osumaa Toni Ketolan Juska Päivänurmen ja Konsta Kivipellon kunkin osuttua kertaalleen.Rintatalo on pelannut tällä kaudella tässä SJK-junioreiden Vitosen joukkueessa viisi ottelua viimeistellen komeat kahdeksan maalia. Husseini puolestaan on kaakosena joukkueen sisäisessä pörssissä kakkosena kuudella maalillaan. Murskavoittokaan ei riittänyt kuitenkaan nostamaan kotijoukkuetta vielä sarjan kärkeen, sillä samaan aikaan vaasalainen ABC/Strömsö kukisti IF Hoppetin. Näin ABC/Strömsö pitää kahden pisteen turvin piikkipaikkaa hallussaan.Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että sarja on jakautumassa, sillä kärkikaksikon vanavedessä seuraavat lähituntumassa myös Ilmajoen Kisailijat ja hiukan yllättäen antijalkapalloaan harrastava Suvilahden Sisu.SArja jatkuu SJK-junioreiden osalta jo torstaina, jolloin joukkue matkustaa Vaskiluotoon ABC:n vieraaksi.