Töjby ratkaisi lopussa

SJK-juniorit – Töjby FC 1-2 (0-1)

21 min 0-1 Tobias Malm

72 min 1-1 Aatu Metsä-Ketelä

77 min 1-2 Jesper Prinsen

Töjby FC rakaisi Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen kamppailun ottelun loppuhetkillä vain viitisen minuuttia sen jälkeen kun SJK-juniorit oli tasoittanut ottelun Aatu Metsä-Ketelän maalilla.

– Otteluun lähdettiin tutuilla teemoilla, aktiivisuus, aggressiivisuus ja yhtenäisyys. Lisäksi oli pieni ryhdistäytymisen paikka kahden heikomman pelin jälkeen, kertasi valmentajista Jukka Liika-Oja joukkueen ajatusmaailmaa ottelun alla.

– Ajoittain saatiinkin hyviä kombinaatioita pallon kanssa, mutta murtautumisvaiheessa ei löytynyt oikeita valintoja syöttöihin tai juoksulinjoihin, joten maalipaikat oli vähissä, jatkoi Liika-Oja.

Ensimmäisellä puoliajalla vieraat hallitsivat peliä myötätuuleen ja olivat fyysisempiä kuin nuoret seinäjokelaiset pelimiehen alut.

– Joko muhkurainen kenttä teki kepposia tai ei oltu riittävän keskittyneitä, koska pallo karkaili paljon jaloista. Lisäksi kapea kenttä suosi vastustajaa, koska puolustettaessa ei juurikaan tarvinnut poikittain liikkua. Raviradalle saisi kyllä aika helposti isommankin kentän, jatkoi Liika-Oja.

Ottelu ratkesi melko tyypillisellä tavalla…

– Pari nukahdusta puolustuspelissä ja vastustaja rokotti niistä heti. Tämä joukkue pystyy kyllä parempaan, nyt se pitää vain kaivaa jostain taas esiin, tiivisti Liika-Oja.