Tommi Haanpää liian liukas PK-35:lle

Tommi Haanpää liian liukas PK-35:lle TP-Seinäjoki – PK-35 5-3 (3-0)04 min 1-0 Akseli Juslin09 min 2-0 Tommi Haanpää13 min 3-0 Haanpää53 min 3-1 Teemu Pannula59 min 3-2 Joonas Kauti65 min 4-2 Haanpää70 min 5-2 Haanpää80 min 5-3 Leevi Priha rp.TP-Seinäjoen B-juniorien kärkkään hyökkääjän Tommi Haanpään nopeus ja neljä maalia olivat liikaa Prunttimäessä vierailleelle PK-35:lla SM-sarjan toisella kierroksella. Vierastasapelin ja kotivoiton myötä TP on saanut hyvän lähdön syksyyn, ja toivon mukaan sarjapaikan kanssa ei tarvitse taistella samaan tapaan kuin keväällä. Joukkueen pelaaminen on ainakin ottanut selkeän askeleen eteenpäin.TP sai lauantain otteluun hyvän alun, kun keskikentän vaasalaisvahvistus Akseli Juslin iski maalinedustalta 1-0. PK-35 hankki itselleen lisää vaikeuksia vajaan kymmenen peliminuutin kohdalla Pajtim Sadikun kaadettua Tommi Haanpään läpiajossa ulosajon arvoisesti. Seuranneesta vaparista Haanpää rokotti etukulmaan oranssipaitojen toisen osuman. Eikä kulunut kuin muutama minuutti tästä, kun Haanpää pääsi syötönkatkoon, ohitti maalivahdin ja numeroiksi jo 3-0.Toisella puoliajalla PK-35 tuli vielä hetkeksi peliin mukaan joukkueen selkeästi parhaiden pelaajien Teemu Pannulan ja Joonas Kautin maaleilla, kun ylivoimalla pelanneella kotijoukkueella oli heikko vaihe ottelussa. Päivän sankari ja ottelun lopullinen ratkaisija oli kuitenkin Haanpää, joka iski vielä pari maalia viiden minuutin sisällä karkaamalla heittämällä puolustajien ohi. Leevi Priha teki loppuhetkillä kosmeettisen kavennuksen rangaistuspilkulta Jukka Aholan kaadettua miehen alueella.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Jaakko Vähäpesola, Jaakko Lampi, Jukka Ahola, Juho Pajula, Karri Hiirikoski, Akseli Juslin, Jyri Reinilä, Saku Koskinen, Tommi Haanpää, Samir Bouroussi (vaihdosta: Niko Lehdontie, Juha Ylihärsilä, Vili Rajamäki, Ilkka Jaatinen, Jarno Takamäki, Juuso Koskela)Kuvagalleria