Tornion reissu pahasti pieleen

TP-47 v SJK-juniorit 2-0

SJK-junioreiden Tornion reissu meni oikeastaan niin pahasti pieleen kuin pieleen vain voi mennä. Ei sillä hyvä, että Elari Hautamäki ja Santeri Kotila joutuivat jättämään keikan sairastelujen vuoksi kokonaan väliin ja menomatkalla joukkue ajoi kolarinkin. Sen lisäksi Veeti Ristilä sai pallosta päähänsä osumaa alkulämmöillä ja joutui jäämään penkille.

– Onneksi ei kolarissa käynyt kenellekään kuinkaan. Siinä alkoi kaiken kukkuraksi vielä Vili-Verneri Tuiskun selkä oireilemaan ja Alex Heitalan takareisi alkoi vaivata. Yksi nilkkakin pyörähti ja sitten olikin jo vaihtopelaajat taputeltu, harmitteli valmentaja Esa Haanpää värikkään reissun tilannetta.

– Ei ollut ihan paras päivä meiltä.Peli hävittiin fyysisesti. Järjestään jokainen kaksinkamppailu meni vastustajalle ja me vain juoksimme pallon perässä, Haanpää kävi ottelua läpi.

– Eipä silti, meidän nuoret poikamme saavat näistä peleistä hyvää oppia tulevaa varten. Meidän pitäisi vain pelata rohkeammin ja pyrkiä pelaamaan omilla vahvuuksillamme, vaikka vastustajat ovatkin isompia ja vahvempia, tiivisti Haanpää.

Seuraavaksi nuoriso kohtaa joensuulaisen JIPPO:n lauantaina 17. elokuuta Prunttimäessä klo 14.00.